Our Forum

Our Forum

SearchSearch   Users   Registration   Entrance
Today: 11.09.2026 - 18:26:18
Pages:  1  

Розвиток комунікативних навичок

MessageAuthor

Як покращити свої навички спілкування, якщо я дуже сором'язливий?

---------------------
Next Year...No More Mr. Nice Guy!

Z3Don

users

Statistics:
Registration: 06.01.2003
16.08.26 - 17:40:05 Message # 1
RE: Розвиток комунікативних навичок

Сором'язливість - це вроджена риса, але її можна змінити. Почніть з малих кроків: розмовляйте з незнайомцями в магазині, беріть участь у групових обговореннях. Читайте про психологію спілкування, вчіться слухати інших. Практикуйтесь розмовляти перед дзеркалом, це допомагає. Приєднайтесь до клубів або груп, де люди з подібними інтересами, це полегшує розмови. Не очікуйте, що ви стануте екстровертом за ніч, але вплекайте себе.

---------------------
Race/Street Wheel stud conversion kits and spacers --->www.MotorsportHardware.com 95 M3 7.1L LSX

kalib0y

users

Statistics:
Registration: 06.13.2001
16.08.26 - 17:59:16 Message # 2

Я був дуже сором'язливий молодою людиною, і я навіть не міг дивитися людям в очі. Потім я почав беріть участь у презентаціях на роботі, спочатку це було жахливо, але коли я бачив, що люди слухають мою ідею, я набирав впевненість. Тепер я публічний виступаючий і я люблю це. Раджу вам крок за кроком розширяти зону комфорту. Вчіться не брати все особистіш, це допомагає. На Одесса часто відбуваються заходи для мереживання та розвитку навичок спілкування, перевірте це.

---------------------
Dave R. '98 M3 Sedan AA Supercharger AA Gen3 Exhaust UUC Lightweight Flywheel UUC Shortshifter Clear Corners Ground Control Coilovers and RSMs ZKW's DDE's and HID Aluminum Pedals 18" BBS RGRs Bavarian Autoworks Stainless Steel Brake Lines

dgr71

users

Statistics:
Registration: 07.21.2003
16.08.26 - 18:42:51 Message # 3
Як слідкувати за ситуацією без паніки : Previous topic
Pages:  1  

The administrator has prohibited guests from replying to messages! To register, follow the link: register

Participants