Our Forum

Our Forum

SearchSearch   Users   Registration   Entrance
Today: 11.09.2026 - 18:26:53
Pages:  1  

Слідкування за місцевою політикою

MessageAuthor

Як слідкувати за місцевою політикою, якщо я маю мало часу? Мне важко робити час для цього.

---------------------
http://www.flickr.com/photos/reneen/...7601910739497/

Renee M Coupe

users

Statistics:
Registration: 06.09.2002
17.08.26 - 14:05:18 Message # 1
RE: Слідкування за місцевою політикою

Слідкування за місцевою політикою не обов'язково займає багато часу. Підпишіться на розсилки від місцевої адміністрації або видань місцевих новин, вони будуть повідомляти вас про важливі рішення. Беріть участь у соціальних мережах місцевих лідерів, де вони часто анонсують свої ідеї та проводять обговорення. Одного разу на місяць прочитайте короткий огляд того, що відбувається в місцевій політиці. Беріть участь у місцевих зібраннях, якщо у вас є час, це вам даст розуміння місцевих проблем та можливостей впливу.

---------------------
1992 325i "Bridget" - gone 1999 M3 - here to stay

extemporia

users

Statistics:
Registration: 12.17.2002
17.08.26 - 14:36:49 Message # 2

Я був занадто зайнятий, щоб слідкувати за місцевою політикою, поки я не побачив, як рішення місцевого уряду вплинули на школу мої дітей. Потім я зрозумів, що мне потрібно брати більше участи. Тепер я витрачаю тільки п'ятнадцять хвилин на тиждень на читання місцевих новин й я вже знаю набагато більше про те, що впливає на мою громаду. Раджу вам встановити один раз на тиждень або місяць для читання місцевих новин. На политические новости можна знайти інформацію про місцеву й загальнодержавну політику.

bmwe30is

users

Statistics:
Registration: 09.03.2001
17.08.26 - 15:09:42 Message # 3
please help : Previous topic
Pages:  1  

The administrator has prohibited guests from replying to messages! To register, follow the link: register

Participants