Foch -.- Nie loffciam CIę : ( <płacze> <beczy> <szczeka-hauhauhau>. Powodzenia : )
--------------------- Tony P ''Audio King'' 03', 04', 05' IASCA Sound Quality World Champion 05' USACI world champion & world finals ''Best of show'' IASCA soundoff competitor/judge paypal payments via: CreativeCarAudioOrlando@gmail.com
Szkoda że odchodzisz z forum.Może ktoś pozyska. I nie bedzie totalnym nabijaczem tych postów , gdzie są naprawdę tacy :) Pozdro i powodzenia w RL Życiu :)
--------------------- White is Right, Steel Grey is OK, but Estoril is the only color that truly matters. I like Coupes.
No Busst szkoda, że odchodzisz :( Byłeś bardzo dobrym moderatorem tego jakże ciężkiego forum do ogarnięcia... Powodzenia w rl życiu, może kiedyś wrócisz :rolleyes: Bye ;)
No wiec chcialbym sie tu wypowiedziec. Nie wiedzialem ze jest kariera na forum, nie lepiej napisac do tygrys przeciez nawet w wywiadzie mortiis napisal ze to tygrys zajmuje sie modami tp Czesc fajnie bylo ale nie bylo tak.......................................... fajnie ;/................aha AHA NA MODA!!!
Stało się ? Ja bym powiedział że po twojej bani o wampirach się stało... Zniszczyłeś se tym reputacje... Ale ja nie o tym.Czemu odchodzisz ? Modernatorzy mają po 30 lat czy co ? Nie mają czasu bo raz do roku sa święta i muszą "podjonć decyzie" ? Bezsensowna decyzja jak dla mnie.