dziwne ze na nie są ci którzy maja 2-3k lvl i nie bedą tam nigdy expic hmm...
--------------------- Rick (Sold!!) 95 325is-3.2L OBDI, AA CAI, Euro AFM, AA Software, Eibach Pro System Plus, Lightweight Flywheel, X-brace, Stage 3 Port-n-Polish head w/5angle valve job, Schrick Cams, 24lbs injectors, 3.38LSD, Euro 6spd (Sold!!)89 325ix-ESS Supercharger
No pewnie, stalagmity przeszkadzają expić wiecznie poszkodowanym ms/ed, to wyjebmy je. W takim razie na Wardach też niech usuną wszystkie skały, kamienie które przeszkadają w bieganiu, bo przez nie wpada się w trapy. Macie już dość dużo respów Queenów, więc na jednym może być trudniej. Niech zostanie tak jak jest.
Jak dla mnie powinni usunąć te stalagmity lub je zmienić na coś po czym można biegać.. Po 1 Tak jak xienus mówił można wtedy swobodnie expić ms/ed/rp.. Po 2 Expilem tam i nie jest wcale tak fajnie bo ciągle trapują i ciężej się tam expi, można szybciej paść i jest dluga droga powrotna na spawna. @top. Fajnie by było jakby doszło do czegoś takiego co napisałem powyżej myślę że to jednak rozwiąże ten problem z trapowaniem na spawnie .. ; ))
Jestem za zastąpieniem stalagmitów czymś innym, sama gram ms i ciężko sie biega
--------------------- "Handling wise, I don't know, strong word this but its perfection, it really is. If you're a hooligan, its perfection." -Jeremy Clarkson, TopGear
Ja tam expilem 1055-1505 i nie miałem jakichś tam problemów. Fakt trochę padalem lecz expilem "nie patrząc" na HP. Jak ktoś jest ostrożny i ma jakieś tam umiejętności to da sobie rady. #Nie
ten resp to porazka jakas XD ja to w ogole bym powiekszyl go o jakies 50% wtedy bylyby wieksze przejscia a co za tym idzie moglyby byc smieci typu te stalagmity... myslenie nie boli