Sądząc po treści powyższego postu byłeś osoba kompetentną. W takiej grze jak Tibia więcej takich ludzi potrzeba. 3m się w życiu prywatnym. Mam nadzieje że ci sie all powiedzie
OMG kolejna (jedna z mniejszości) kompetetna osoba odchodzi z forum, co więcej moderator :( Busst nie odchodź zawsze najlepiej mi sie kojarzyłeś i umiałeś poskromić tą bande :mad: Nie mozesz odejsć bo niedługo (jak jeszcze MC Maćka) zabraknie to to będzie burdel internetowy, a nie forum. Już raz odeszłeś i wrócłeś, więc wierze, ze teraz będzie podobnie... Oczywiście szczęśliwego nowego roku i żegnaj i wracaj niedługo !! :)
No więc żegnaj. Cóż, modem byłeś dobrym, ale nie najlepszym. Elita Moderatorstwa na Forum to dwoje ogarniętych użyszkodników.. Mc Maciek i Arhadus. No ale, że zbliża się Sylwester to życzę Ci, byś bawił się do białego rana, z kumplami, ze znajomymi.. nie z komputerem. Pozdrawiam, Cielak.
Fajniuchno, że zostajesz. Liczę na to, że kiedyś moja propozycja wejdzie w życie, bo te 2 upomnienia (od Ciebie i Arh~) wyglądają okropnie w moim profilu ; < A co do samego Ciebie, dobrze wykonujesz swoją "pracę", dlatego nadsyłam Wam, moderatorzy osoby nagminnie łamiące regulamin (może za moją sprawą kilka "zóyh" osób dostało warna, tego nie wiem. Tak czy inaczej - nie spocznę na tych raportach, które już wysłałem XDD
Nic do Ciebie nie miałem. Wydawałeś się spoko [Zawsze dawałeś mi słabe noty w oceniamy podpisy i avki :(]. Szkoda, że to kolejny porządny moderator ;/. Szczęśliwego nowego roku i powodzenia w rl ; ]